فیلم مراسم مادر مهناز افشار با حضور تعدادی از هنرمندان
فیلم مراسم مادر مهناز افشار با حضور تعدادی از هنرمندان از جمله حسین یاری، ایرج طهماسب و مرجان مدرسی و … را در این مطلب از نیمکت خبر برای شما همراهان همیشگی این رسانه آنلاین قرار داده ایم. با ما همراه باشید.

فیلم مراسم مادر مهناز افشار
حسین یاری، ایرج طهماسب و مرجان مدرسی، سامان مقدم، علی قربان زاده، مجید مطلبی، محمد رضا غفاری، نورالدین گودرزی، حسین فرحبخش، آزیتا موگویی و…. از جمله چهره های بودند که در این مراسم حضور داشتند.
مهناز افشار: ستارهای درخشان در سینمای ایران
مهناز افشار، یکی از محبوبترین و پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران، در تاریخ ۲۱ خرداد ۱۳۵۶ در تهران متولد شد.
او با چهرهای زیبا، استعداد بازیگری چشمگیر و انتخابهای هوشمندانه در نقشهایش، توانست به سرعت جایگاه ویژهای در دل مخاطبان و منتقدان پیدا کند.
با ما به صورت کامل تر بخوانید : بیوگرافی مهناز افشار هنرپیشه سینما، تئاتر و تلویزیون ایران
آغاز راه و پلههای ترقی مهناز افشار
افشار فعالیت هنری خود را با تئاتر آغاز کرد و پس از آن وارد تلویزیون شد.
اولین حضور جدی او در تلویزیون با مجموعه “عشق گمشده” (۱۳۷۶) رقم خورد.
اما نقطه عطف ورود او به سینما، فیلم “دوستان” (۱۳۷۷) به کارگردانی علی حاتمی بود که هرچند حاتمی آن را به پایان نرساند و فیلم با کارگردان دیگری ادامه یافت، اما نام مهناز افشار را بر سر زبانها انداخت.
پس از آن، فیلم “شور عشق” (۱۳۷۹) به کارگردانی نادر مقدس، با استقبال بینظیر تماشاگران، مهناز افشار را به ستارهای جوان و پرفروغ تبدیل کرد.
بازی او در کنار بهرام رادان در این فیلم، زوج هنری موفقی را تشکیل داد که تا سالها مورد توجه قرار گرفت.

اووج فعالیت و نقشآفرینی های ماندگار مهناز افشار
دهه ۱۳۸۰ را میتوان دوران اوج فعالیت هنری مهناز افشار دانست.
او در این دهه در فیلمهای متنوعی با ژانرهای مختلف به ایفای نقش پرداخت و توانایی خود را در به تصویر کشیدن شخصیتهای گوناگون ثابت کرد.
از جمله آثار شاخص او در این دوره میتوان به “کما” (۱۳۸۲)، “نهنگ عنبر” (۱۳۹۳)، “آتشبس” (۱۳۸۴)، “تسویه حساب” (۱۳۸۸)، “شیرین” (۱۳۸۷) و “سعادتآباد” (۱۳۸۹) اشاره کرد.
او با کارگردانان برجستهای چون کیانوش عیاری، فریدون جیرانی، تهمینه میلانی، علیرضا داوودنژاد و اصغر فرهادی همکاری کرده است.
جوایز و افتخارات مهناز افشار
مهناز افشار در طول فعالیت هنری خود، بارها نامزد دریافت جوایز مختلف از جشنوارههای داخلی و خارجی شده و تعدادی از آنها را نیز به خود اختصاص داده است.
از مهمترین افتخارات او میتوان به سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای فیلم “سعادتآباد” از سی امین دوره جشنواره فیلم فجر (۱۳۸۹) و تندیس بهترین بازیگر زن از جشنواره بینالمللی فیلم شهر برای فیلم “نهنگ عنبر” (۱۳۹۴) اشاره کرد.
فراتر از بازیگری مهناز افشار
مهناز افشار علاوه بر بازیگری، در فعالیتهای اجتماعی و خیریه نیز مشارکت فعال داشته است.
او همواره صدای حمایت از حقوق کودکان و زنان بوده و در کمپینهای مختلف اجتماعی حضور پررنگی داشته است.

سال های اخیر و مهاجرت مهناز افشار
در سالهای اخیر، مهناز افشار با چالشها و تغییراتی در زندگی شخصی و حرفهای خود روبرو شد.
پس از ازدواج و تولد فرزندش، لیانا، و سپس جدایی از همسرش، او تصمیم به مهاجرت از ایران گرفت و در حال حاضر در خارج از کشور زندگی میکند.
او در این سالها همچنان فعالیتهای هنری خود را به صورت محدودتر در پروژههای بینالمللی و فضای مجازی ادامه داده است.
مهناز افشار با بیش از دو دهه فعالیت مستمر در سینما و تلویزیون ایران، نام خود را به عنوان یکی از موفقترین و تأثیرگذارترین بازیگران زن ایرانی ثبت کرده است.
توانایی او در جذب مخاطب، انتخابهای هوشمندانه در نقشها و تعهدش به حرفه بازیگری، او را به الگویی برای بسیاری از بازیگران جوان تبدیل کرده است.
مهناز افشار بیشک یکی از ستارههای درخشان سینمای ایران است که کارنامه هنری پرباری از خود به یادگار گذاشته است.
گردآوری : نیمکت خبر