علت دیر رسیدن برخی افراد سر قرار چیست ؟ + روانشناسی شخصیت این افراد
علت دیر رسیدن برخی افراد سر قرار چیست ؟ + روانشناسی شخصیت این افراد در این قسمت علت دیر رسیدن همیشه بعضی از افراد سر قرار را ،بررسی میکنیم سپس به روانشناسی انواع شخصیت آنان،میپردازیم. با نیمکت خبر همراه باشید.
علت دیر رسیدن بعضی از افراد سر قرار
تابه حال با خود فکر کرده اید که چرا بعضی افراد همیشه،در انجام هرکاری و رسیدن به هر جایی دیر می کنند.با ما باشید تا دلایل آن را بفهمید.
قطعا در نزدیکی خود افرادی را دارید که همیشه دیر می رسند،و دیر کردن این افراد می تواند مربوط به محل کار،مهمانی یا هر جای دیگری باشد.
امکان دارد که بسیار راحت،به شما زنگ بزنند و خبر دهند که سر وقت می رسند ولی باز هم،دیر خواهند رسید و در چنین وضعیتی دیر رسیدن،به یک مشکل بزرگ برای این اشخاص تبدیل می شود.
چنانچه شما نیز از آن گروه کسانی هستید که همیشه ،دیر می رسید و این موضوع برایتان مشکل ساز شده است ،این مطلب را تا انتها بخوانید.
دلایل دیر رسیدن بعضی از افراد سر قرار
۱_حواس پرت بودن افراد
یکی از عللی که افراد همیشه دیر می کنند، این است ،که آن ها رفتاری دارند که خودشان سبب حواس پرتی خود می شوند .
و در حقیقت درون آن ها به طوری است که همیشه کاری را انجام می دهند که اثر بدی روی آن ها خواهد گذاشت و نمی توانند آن را متوقف کنند
و این اتفاقات سبب می شودکه اشخاص خودشان را برای کارها و این که نمی توانند آن تایم باشند تنبیه کنند و این دوره سبب می شود که هیچ وقت نتوانند آن را ترک کنند.
۲_کمبود نظم داشتن افراد
بعضی وقتها این دیر کردن ها می توانند به علت کمبود نظم، در شخصیت این افراد باشد.
در چنین مواردی افراد مطلع هستند، که زمان در حال گذشتن می باشد ولی باز هم کار خود را طول می دهند، اما می توانند دست از این کار بردارند.
برعکس افرادی که درک پایینی از زمان دارند، می دانند که دقیقا زمان چطور طی می شود ولی با این حال لذت، و خوشگذرانی و تفریح خود را بیشتر مهم می دانند،و مرتب این جمله را با خودشان میگویند که “تنها ۵ دقیقه دیگر” ، و یک دفعه می بینند که زمان به سرعت گذشته است.
۳_وسواس فکری افراد
دلیل دیگر در دیر رسیدن این اشخاص در انجام کارهایشان به علت ترسی است که به آن موضوع مربوط می شود یا متمرکز به زمان تحویل آن کار می شود.
این اشخاص،به جای این که روشی برای گذشتن از آن ترس پیدا کند،آن ترس را تبدیل به بهانه ای می کند که اغلب با یک کلمه «اما» گفته می شود.
به طور مثال می گویند من می خواستم در جلسه سر وقت بیایم،اما نمی دانستم چه لباسی بپوشم یا نوشتن مقاله را شروع کردم، اما می ترسیدم که به اندازه کافی برای همکارانم خوب نباشد.
۴_داشتن ذهن درگیر افراد
برخی از وقت نشناس ها، می گویند زمانی که ذهنشان درگیر موضوعات بزرگ تری است از گذشت زمان غافل می شوند ،
و نمی توانند بقیه کارهای خود را سر وقت انجام دهند.
آنها می گویند که زمانی که در فشار هستند کار دیگری نمی توانند انجام دهند و شب ها به دلیل درگیری ذهنی دیر می خوابند و نمی توانند صبح از خواب بیدار شوند.
۵_شخصیت افراد
کسانی که همیشه دیر می کنند امکان دارد این کار قسمتی از،وجودشان باشد.
این اشخاص بیشترا زوایای شخصیتی مشابهی دارند:خوش بینی، سطح پایینی از مسلط بودن بر نفس،اضطراب، یا دست زدن به کارهای هیجانی. تفاوت های، شخصیتی حتی می تواند برداشت ما از گذشت زمان را تغییر دهد.
۶_مشکلات روحی افراد
بعضی از اشخاص به دلیل مشکلات روحی رایج شدیدا ناراحت کننده یا وضعیت عصبی ، وقت ناشناس هستند و دیر می کنند.
کسانی که از اضطراب دارند، اغلب حاضر نیستند با بعضی از چیزها روبه رو شوند. کسانی که عزت نفس کافی ندارند اغلب به توانایی های خود به شک دارند.
این سبب می شود که وقت زیادی برای بررسی کارهای خود خرج کنند و افسردگی اغلب با کمبود انرژی همراه است و در نتیجه پیدا کردن انگیزه کافی برای تکان خوردن بسیار دشوار می شود.
۷_بسته به شرایط افراد
بیشتر وقتها این موضوع بستگی به شرایطی دارد که شخص در آن قرار گرفته است و باید بدانیم که چرا این مسئله اتفاق می افتد.
امکان دارد که این اشخاص همیشه در مهمانی ها دیر کنند ولی یکی از علل آن می تواند این باشد که این مهمانی ها برایشان اهمیت ندارد.
بعضی وقتها این افراد دیر می کنند، چون حس می کنند که مثلا در آن مهمانی خبر ویژه و هیجان انگیزی برایشان وجود ندارد و همین طور دلایلی دارند و بعضی وقتها نیز دوست ندارند اولین فردی باشند که به مهمانی می رود.
ولی در برخی از موارد امکان دارد که اشخاص برای کارهایی مانند سخنرانی کنفرانس یا محل کار خود دیر برسند که این کار نشان می دهد این افراد هیچ ارزشی برای زمان قائل نیستند.
حتی امکان دارد برای آن ها مشکل به وجود بیاید، ولی باز هم نمی توانند این عادت بد خود را ترک کنند.
این نوع رفتار،به یک مشکل بزرگ برای شخص تبدیل می شود و سبب می گردد که در زندگی شغلی و کاری خود دچار شکست شود ، و بیشتر رئیس ها و مدیران هم به دنبال کارمندانی هستند که بیش از هر چیز، وقت شناس باشند و این خصوصیت یکی از مهم ترین ، معیار ها برای هر کارفرما است.
البته لازم به ذکر است که نباید دیر کردن را با مساوی با تمام شدن همه جهان بدانیم.امکان دارد همه ما وقت هایی برای قرار های مهم دیر برسیم که نباید بیش از اندازه ناراحت شویم ولی وقتی که این مشکل مرتب تکرار شود، باید تلاش کنیم که دلیل آن را پیدا کنیم و در صدد برطرف کردن آن بربیاییم.
گردآوری: سایت خبری نیمکت