رپورتاژ

نحوه گرفتن غرفه در نمایشگاه بین‌ المللی چگونه است؟

  • نحوه گرفتن غرفه در نمایشگاه بین‌ المللی چگونه است؟ گرفتن غرفه و شرکت در نمایشگاه‌ های بین‌ المللی مختلف مانند نمایشگاه ایران پلاست ، یکی از بهترین فعالیت‌ ها در روند رونق دادن به کسب و کارهای گوناگون است و از اهمیت بسزایی در این زمینه برخوردار است، چون صاحبان مشاغل و برندهای مختلف می‌ توانند در این نمایشگاه‌ ها محصولات و خدمات خودشان را به صورت مستقیم ارائه دهند، از طرفی یک نمایشگاه بین‌ المللی فرصت بسیار خوبی جهت جذب کردن بالقوه مشتریان و هم چنین شناختن نیاز بازار در اختیار شما قرار می دهد.

    بدیهی است که نتایج به دست آمده در این فرایند موجب افزایش و رشد سود و هم چنین راهیابی به بسیاری از بازارهای جهانی می‌ شود. به همین دلیل است که بسیاری از مجموعه‌ های تجاری به صورت سالانه جهت گرفتن غرفه در نمایشگاه‌ های بین‌ المللی اقدام می‌ کنند و حتی سعی می‌ کنند در این زمینه مبالغ هنگفت و قابل توجهی را جهت ساخت غرفه سرمایه‌ گذاری کنند، حتی طی این مسیر ایده‌ های خلاقانه‌ ای ارائه داده می شود که این امر موجب خواهد شد فرصت‌ های بیش تری در زمینه رونق کسب و کار آن ها به وجود بیاید.

    نحوه گرفتن غرفه در نمایشگاه بین‌ المللی چگونه است؟
    نحوه گرفتن غرفه در نمایشگاه بین‌ المللی چگونه است؟

    تشکیل اتاق فکر برای گرفتن غرفه

    گاهی اوقات صاحبان مشاغل کلان و برندهای معتبر برای آن که بتوانند بیشتر و بهتر حضور خودشان را در نمایشگاه‌ های بین‌ المللی به مشتریان اعلام کنند، پیش از گرفتن غرفه یک اتاق فکر تشکیل می‌ دهند که در آن ایده‌ های بسیار متفاوت و خلاقانه‌ ای ارائه می‌ شود. در این مرحله گاهی فضای نمایشگاهی نیز شبیه سازی شده و مسیر تبادل با بازدیدکنندگان نیز مشخص می‌ شود تا کارکنان در این غرفه‌ ها بتوانند مکالمات روشن و هدفداری با خریداران بالقوه خود داشته باشند. با وجود تشکیل اتاق فکر و استفاده از ایده‌ های شرکت کنندگان در آن قطعاً نتیجه مثبت و جالب توجهی از سرمایه‌ گذاری و شرکت در نمایشگاه‌ ها به وجود خواهد آمد.

    رزرو غرفه در نمایشگاه

    جهت رزرو کردن غرفه در نمایشگاه باید مراحل زیر را پشت سر بگذارید:

    • دانلود کردن نقشه سالن نمایشگاه و انتخاب کردن متراژ مورد نظر
    • تکمیل کردن فرم پیش ثبت نام بر اساس متراژ درخواستی
    • ارسال اطلاعات و فرم‌ های تکمیل شده با امضا و مهر مدیرعامل به ایمیل نمایشگاه مورد نظر
    • مراجعه به لینک ثبت نامی نمایشگاه و نهایی کردن رزرو

    در صورت نیاز و جهت برطرف کردن برخی از مشکلات احتمالی با شماره‌ های تماس پشتیبانی در ارتباط باشید.

    هزینه غرفه سازی نمایشگاه

    غرفه ها براساس کاربری خود و نمایشگاهی که قرار است در آن قرار بگیرند، امکانات مختلف و هزینه های متفاوتی نیز دارند. یک غرفه شکیل برای نمایشگاه شیرینی و شکلات احتمالا امکانات کمتری نسبت به یک غرفه معمولی برای نمایشگاه اپلیکیشن نیاز دارد. نحوه دریافت هزینه غرفه نمایشگاهی نیز به دو صورت زیر می‌ باشد:

    • هزینه غرفه برای شرکت‌ های داخلی

    در این حالت هزینه‌ ها به دو صورت غرفه با تجهیزات و غرفه بی تجهیزات محاسبه می‌ شود. تجهیزات نیز شامل موکت، نورپردازی، میز و صندلی، دیوار، سر درب غرفه و غیره می‌ باشد، اما غرفه بدون تجهیزات تنها شامل فضایی به صورت زمین خام است که حداقل ۳۶ متر مربع متراژ برای آن در نظر گرفته می‌ شود. گاهی نیز تنها ممکن است یک فضای آزاد مدنظر شما باشد که در این صورت زمین به صورت خام به شما تعلق می‌ گیرد. فراموش نکنید که در این روند هزینه برق مورد استفاده برای شما به طور جداگانه محاسبه خواهد شد، اما شرکت‌ های دانش بنیان معمولا از تخفیف بسیار خوبی در این خصوص بهره‌ مند می‌ شوند و می‌ توانند با صرف هزینه‌ های بسیار اندکی غرفه خوبی در نمایشگاه‌ های مربوطه داشته باشند.

    • هزینه غرفه برای شرکت‌ های خارجی

    برای شرکت‌ های خارجی نیز همان غرفه‌ ها به صورت با تجهیزات یا بدون تجهیزات واگذار می‌ شوند که دقیقاً مشابه با غرفه های نمایشگاهی برای شرکت‌ های داخلی می‌ باشد، اما در این خصوص فضای باز به شرکت‌ های خارجی تعلق نمی‌ گیرد.

    مراحل گرفتن غرفه نمایشگاهی
    مراحل گرفتن غرفه نمایشگاهی

    مراحل گرفتن غرفه نمایشگاهی

    پس از آن که به یک نتیجه قطعی جهت گرفتن غرفه نمایشگاهی رسیدید، حال باید مراحل زیر را دنبال کنید تا بتوانید غرفه مورد نظرتان را به دست بیاورید:

    1. تحقیقات در خصوص نمایشگاه مورد نظر

    در اولین قدم برای گرفتن غرفه نمایشگاهی باید برنامه بسیار دقیقی در این خصوص داشته باشیم، یعنی در خصوص نمایشگاه مورد نظر و دیگر نمایشگاه‌ های مشابه مانند نمایشگاه ایران پلاس تحقیق کرده و شرایط آنها را با یک دیگر بسنجیم. ما باید بتوانیم نمایشگاهی را انتخاب کنیم که ارتباط بیش تری با حوزه کسب و کار و صنعت مورد نظرمان دارد، علاوه بر آن که زمان برگزاری نمایشگاه جوانب مالی، اندازه و نوع غرفه‌ ها و غیره را نیز با دقت بررسی کنیم.

    1. طراحی غرفه

    دومین مرحله پس از انجام تحقیقات، طراحی غرفه می‌ باشد. شاید با جرات بتوان گفت که این مرحله اصلی‌ ترین و مهم‌ ترین مرحله جهت حضور در نمایشگاه و موفقیت در آن می‌ باشد. چون شما باید بتوانید یک طرح جذاب کاملاً منطبق بر حوزه فعالیت تان برای غرفه پیاده کنید که کاملا به جزئیات آن نیز توجه شده باشد. برای جذب بازدید کنندگان و جلب توجه آنان سعی کنید طراحی خلاقانه و جذابی داشته باشید. در این کار می‌ توانید از طرح‌ های متناسب با رنگ‌ های خاص و منطبق بر محصول و برند خودتان استفاده کنید. فراموش نکنید که المان‌ های بصری مانند تصاویر، نمونه‌ ها، نورپردازی و بنرها تاثیر بسزایی در جلب توجه بازدید کننده خواهد داشت، هم چنین می‌ توانید از برخی تکنولوژی‌ های روز مانند نمایشگرهای لمسی و پوسترهای تعاملی استفاده کنید.

    1. اجرا و آماده سازی

    پس از طراحی کردن، نوبت اجرا و پیاده کردن طرح می‌ رسد. البته پیش از انجام این کار باید مطمئن شوید که جزئیات به درستی طراحی شده‌ اند و محصولات، نمونه‌ ها و تجهیزات لازم نیز در دسترس هستند. هم چنین مدیریت کردن فضای غرفه اهمیت زیادی دارد و باید مطمئن شوید که در داخل نمایشگاه تا رسیدن به غرفه شما مسیرهای مناسبی وجود دارد و بازدید کنندگان برای دیدن محصولات شما هیچ گونه مشکلی نخواهند داشت.

    سخن آخر

    این ها کلیاتی درباره طراحی و ساخت غرفه نمایشگاهی بود که بیان شد. اما شما با انتخاب شرکت های غرفه ساز باسابقه و متخصص در این حوزه، درباره هیچکدام از موارد این مقاله نگرانی نخواهید داشت و با غرفه ای در نمایشگاه های داخلی و بین الملل حضور پیدا می کنید که به خوبی بیانگر برند و فعالیت های شماست. رایمون یکی از این شرکت هاست که با تجربه و مهارتی که در این حوزه دارد، سرآمد شرکت های طراحی غرفه به حساب می آید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا