بیوگرافی شهروز آقایی پور بازیگر فواد در سریال طوبی + عکس
بیوگرافی شهروز آقایی پور بازیگر فواد در سریال طوبی که سعید سلطانی کارگردان سریالهای پربیننده ای چون پس از باران و ستایش با سریال تاریخی طوبی به تلویزیون برگشته است را در این مطلب از نیمکت خبر قرار داده ایم. همراه ما باشید.
بیوگرافی شهروز آقایی پور
شهروز آقایی پور در دهه پنجاه متولد شده است و اهل استان گیلان بوده و علاوه بازیگری در زمینه فیلمبرداری، نویسندگی و کارگردانی نیز فعالیت دارد.
وی سال ها قبل ازدواج کرده و ثمره زندگی مشترکش یک پسر به نام آریا و یک دختر به نام دیبا می باشد.
شروع فعالیت هنری شهروز آقایی پور
وی فعالیت هنری خود را با مستندسازی و فیلمبرداری آغاز کرد و سپس وارد بازیگری شد و فیلمبرداری پشت صحنه فیلم “دلشکسته” را برعهده داشته است.
در زمینه نویسندگی شاید برای شما اتفاق بیافتد و دریا در غربت و فیلم های تلویزیونی سبز سپید سرخ ، قبل از غروب، من کجا خوابم برد، عشق پول و بازنویسی فیلمنامه فیلم چهره در غبار به قلم وی می باشد.
آقای بازیگر در فیلم های ناگهان درخت ، بمب یک عاشقانه ، لونه شغال ، گشت ارشاد ۳ ، هستی و زمان و سریال های کلبه ای در مه ، محکومین ، چایخانه هم زبان ، خون سرد و هیولا به ایفای نقش پرداخته است.
او در سال ۱۳۸۷ در فیلم دلشکسته به کارگردانی علی روئینتن به عنوان فیلمبردار فعالیت داشته و در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر سید شهاب حسینی، بیتا بادران، خسرو شکیبایی و محمود پاکنیت و …توانست تجارب خوبی را کسب کند.
شهروز آقایی پور بازیگر سریال کلبه ای در مه
کلبه ای در مه یک مجموعهٔ تلویزیونی ایرانی محصول سال ۱۳۹۹ به کارگردانی حسن لفافیان و تهیه کنندگی سعید پروینی است که از ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ از شبکه سه پخش گردید.
در ادامه بیوگرافی شهروز آقایی پور وی در این سریال بازی کرده است.
فیلمبرداری آن از سال ۱۳۹۹ و پخش آن به صورت روزانه از خرداد ۱۴۰۰ آغاز شد و موسیقی تیتراژ کلبهای در مه با صدای فریدون آسرایی و آهنگسازی بهنام کریمی و تنظیم امیر حسین اکبر شاهی و ترانهسرایی احمد امیرخلیلی صورت گرفت.
این سریال در ابتدا با نام میجان در اخبار منتشر شده بود که به دلیل شیوع بیماری کرونا عوامل و کارگردان این سریال تغییر کردند و نام این سریال نیز به کلبهای در مه تغییر داده شد.
داستان این سریال حول اوایل انقلاب اسلامی میگذرد. این سریال درباره روستایی در گیلان است فردی زخمی و بد حال به آن جا می آید و میجان و نامادریاش تصمیم می گیرند جوان زخمی را در کلبه ای که کسی از وجود آن خبر ندارد مخفی کنند و بعد معلوم می شود آن جوان یک فرد فعال سیاسی است و ماموران ساواک به دنبال او هستند و اتفاقاتی پیرامون آن فرد اتفاق می افتد. ….
سام قریبیان، حسام محمودی فرد، مریم بوبانی، رزیتا غفاری، فرخ نعمتی، حمید ابراهیمی، آشا محرابی، شیوا ابراهیمی، سید مهرداد ضیایی، سودابه بیضایی ، سیاوش چراغی پور، خشایار راد، سیده رویا حسینی ، شهروز آقایی پور، رضا جوشنی، خشایار راد، محمد علی فرمند، فریده دریامج، ساقی زینتی و … در این سریال به ایفای نقش پرداخته اند.
بیوگرافی شهروز آقایی پور بازیگر نقش رضا در سریال فراری
سریال «فراری» پیش از این در پل خشتی شهرستان لنگرود و لاهیجان مراحل تصویربرداری خود را طی کرده و در جادههای شهریار و رباط کریم استان تهران نیز فیلمبرداری شده است.
شهروز آقایی پور بازیگر نقش رضا در سریال فراری می باشد.
امیر داسارگر کارگردان سریال «فراری» درباره این مجموعه تلویزیونی گفت: سریال «فراری» درباره آدم های مسئولیت پذیر است و موضوع آن روایتی از دهه ۷۰ است.
قصه «فراری» از سال ۷۶ شروع می شود و به منظور تصویرسازی مرتبط با این دهه که دوره زمانی این سریال است،
تیم طراحی دکور، زحمت بسیاری برای ساخت فضا کشیدند و برای این که فضا را به آن حال و هوا نزدیک کنیم یک پس تولید سنگینی داشتیم.
وی خاطرنشان کرد:
قهرمان این سریال یک نوجوان است که برای ایفای نقش او، بازیگری را انتخاب کردیم که نخستین تجربه اش هم هست، نام او در سریال هادی است و البته در ادامه مقاطع دیگری را غیر از دهه ۷۰ در سریال میبینیم و جوانی شخصیت اول سریال را هم داریم. بخشی از سریال هم درباره ورزش کشتی است.
کارگردان «فراری» تاکید کرد:
این مجموعه در واقع نگاهی آزاد به زندگی یکی از شهیدان مدافع و به طور کلی بحث زندگی مدافعان حرم است و کار اقتباس آزاد، نگاه زیستی و سبک زندگی شهدای مدافع حرم و قصهای اجتماعی است.
سریال فراری محصول شرکت سیما فیلم است. ژانر سریال فراری درام، خانوادگی و اجتماعی است و در آن بازیگران با استعدادی چون هدایت هاشمی، نسرین بابایی، حسین رفیعی، شهرام قائدی، شهین تسلیمی و افشین آقایی به ایفای نقش پرداخته اند.
گفتگو با شهروز آقایی پور بازیگر نمایش اعترافها و دروغها
در ادامه بیوگرافی شهروز آقایی پور وی بازیگر نمایش «اعترافها و دروغها» با اشاره به نقش تماشاگر در تعیین سرنوشت شخصیتهای این نمایش گفت:
ما دائم درحال قضاوت کردن هستیم اما در فضای مجازی میگوییم همدیگر را قضاوت نکنیم.
شهروز آقاییپور در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت:
«اعترافها و دروغها» اولین بار در قالب کتابی از سوی پیمان محسنی، کارگردان برای من فرستاده شد و در ادامه پس از خواندن نمایشنامه بدون درنگ بازی در این نمایش را قبول کردم زیرا نمایشنامه و کاراکتر پیشنهادی دارای ویژگیهای جذابی برای من به عنوان بازیگر بود.
وی ادامه داد:
چهار کاراکتر مجزا در موقعیت خاصی منتظر اعدام هستند و تماشاگری که قاضی است از جذابیتهای این نمایش است.
چهار مونولوگ برای چهار شخصیت مجزا میتوانست به خستهکننده بودن نمایش بیانجامد اما با ارتباط کاراکترها در نمایشنامه، تعلیقی ایجاد شد که تماشاگر تا انتها با نمایش همراه شود.
این بازیگر تئاتر تاکید کرد:
نمایش از چهار مونولوگ به یک قصه تعلیقی جذاب تبدیل شده که هر شخصیت این نمایش از یک طبقه اجتماعی است.
آقاییپور توضیح داد:
طراحی اجرا از قبل برای پیمان محسنی محرز و مشخص بود و وقتی با ایده اجرایی جذاب پیمان مواجه شدم خیالم راحت شد چون با توجه به مونولوگهای کاراکترها، این خطر برای «اعترافها و دروغها» وجود داشت که تبدیل به نمایشنامهخوانی صرف شود اما ایده اجرایی و تعلیق مونود در قصه، مانع از این اتفاق شد و ۸۰ تا ۹۰ درصد ذهنیت کارگردان در این نمایش به اجرا رسید.
گردآوری: نیمکت خبر