بیوگرافی بهادر زمانی بازیگر نقش سهراب در سریال سوجان
بیوگرافی بهادر زمانی بازیگر نقش سهراب در سریال سوجان به کارگردانی حسین تبریزی، نویسندگی فریدون حسنپور و تهیهکنندگی مهدی کریمی و میثم آهنگری را در این مطلب از نیمکت خبر قرار داده ایم. همراه ما باشید.
بیوگرافی بهادر زمانی
بهادر زمانی بازیگر نقش همایون در سریال قطب شمال متولد ۱۸ آذر ۱۳۶۳ در تهران است.
او دانش آموخته رشته کارگردانی سینما از دانشکده سینماگران جوان و همچنین دارای مدرک کارشناسی صنعت گردشگری و توریسم است.
بهادر زمانی فعالیت هنری خود را در زمینه کارگردانی و نویسندگی از سال ۱۳۸۸ با ساخت فیلمهای کوتاه آغاز کرد.
آثار هنری بهادر زمانی
اولین بار در سال ۱۳۸۴ وقتی ۲۱ ساله بود با فیلم «جنایت و جنحه» به کارگردانی حمیدرضا محسنی جلوی دوربین رفت سپس سال ۸۷ در فیلم «چشمان اسماعیل» بازی کرد.
بهادر زمانی در سال ۱۳۹۴ با نقش سیدرضا روحانی مسجد سریال «تنهایی لیلا» وارد قاب تلویزیون شد و سال ۱۳۹۸ با سریال کرگدن در شبکه خانگی حضور داشت.
و با سریال یاور در نقش پلیس دوباره به قاب تلویزیون بازگشت.
تجربه بازیگری بهادر زمانی
- تله فیلم چشمان اسماعیل – ۱۳۸۶
- فیلم رستاخیر – ۱۳۹۰
- سریال تنهایی لیلا – ۱۳۹۴
- فیلم سینمایی جان لیلی – ۱۳۹۷
- فیلم سینمایی گیت – ۱۳۹۷
- سریال کرگدن – ۱۳۹۸
- سریال یاور – ۱۴۰۰
وی علاوه بر بازیگری در زمینه کارگردانی و فیلمسازی نیز فعال است و به تازگی نخستین تجربه خود را در زمینه فیلمسازی با ساخت فیلم سینمایی «برکه خاموش» به مرحله پایانی فیلمبرداری رسانده است.
او پیش از این یک فیلم بلند مستند داستانی با عنوان «میرقاسم» را به تهیه کنندگی هومن کبیری در ژانر جنگی کارگردانی کرده و در نویسندگی و کارگردانی چند فیلم کوتاه نیز همکاری داشته است.
او در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ سناریوی فیلم «رکینتو» را نوشت. که در همان سال موفق به ساخت آن شد.
زمانی برای ساخت Requinto جوایز معتبری را در جشنوارههای بین المللی دریافت کرده است.
کارگردانی بهادر زمانی
- فیلم کوتاه سایاچی – ۱۳۹۰
- گویندگی در رادیو هفت ۹۱ – ۱۳۹۰
- فیلم کوتاه Fact سال ۱۳۹۱
- فیلم کوتاه Over Game سال ۱۳۹۲
- فیلم کوتاه سفید – ۱۳۹۳
- فیلم سینمایی میرقاسم – ۱۳۹۶
- فیلم سینمایی برکه – ۱۳۹۹
بازی بیوگرافی بهادر زمانی در رستاخیز و نقش حضرت عباس
سال ۱۳۸۷ در ۲۴ سالگی اتفاقی از طریق دوستی در فراخوان بازیگری حاضر شد و در نهایت بعد از یک ماه تست و نمونه گریم برای نقش حضرت عباس انتخاب شد.
بعد از یک سال، از بهمن ماه سال ۸۸ با فراهم شدن شرایط چهره و تمرینات ورزشی سخت جلوی دوربین فیلم رستاخیز رفت که در سال ۱۳۹۱ به پایان رسید.
این فیلم ۲۴ تیر ۱۳۹۴ با کسب مجوز وزارت ارشاد بروی پرده سینما رفت اما ساعتی بعد در پی مخالفت علما بخاطر انتشار چهره حضرت عباس (ع) توقیف شد.
مصاحبه بهادر زمانی
در تمام مدتی که معترضین به نمایش چهره حضرت عباس (ع) در فیلم رستاخیز سخن می گفتند، بهادر زمانی بازیگر این نقش هیچ اظهار نظر، دفاع یا سخنی در هیچ جا مطرح نکرد. دلیل این سکوت چه بوده؟
به دو دلیل مهم سکوت کردم. در بخش حرفه ای سینما قاعدتا تا فیلمی اکران نشده، بهتر است عوامل در مورد آن صحبتی نداشته باشند.
چون ناخودآگاه به این سمت می روند که در مورد فیلم تعریف کنند و فضایی درست می کنند که بیننده ناخودآگاه با یک بینش از قبل تعیین شده برای دیدن فیلم می رود و از لحاظ حرفه این درست نیست.
و دلیل دوم؟
مسئله دوم در مورد رویه کاری ام بود که پیش گرفته بودم که باز مسئله اش خود فیلم نیست.
زمانی که من دنبال تحقیق در مورد این نقش بودم، تلاش فراوانی کردم تا ابعاد کشف شده ای از شخصیتی که می خواهم نقشش را بازی کنم، به دست بیاورم.
در این تحقیق به موضوعی برخوردم که انگار هیچ استناد قوی و سند واقعی در مورد زندگی حضرت ابوالفضل (ع) در تاریخ وجود ندارد.
یعنی ایشان به معنای کامل، خودش را در شخصیت واقعی برادرش اما حسین (ع) حل کرده و گذشتن از خود به معنای واقعی انجام شده است. حتی ما در زیارت عاشورا هم این مسئله را می بینیم.
کجا اسم حضرت عباس (ع) را می بینیم؟ اول، اول زیارت عاشورا که می گوید:
«السلام علیک یا ابا عبدالله و الی ارواح لتی حلت به فنائک.» من این رویه را از حضرت عباس (ع) یاد گرفتم و چون این فیلم برای امام حسین (ع) است و خود اباعبدالله می تواند درباره این موضوع صحبت کند، من وظیفه ام خودداری بود.
وظیفه ام این است که پس از بازی این نقش در جامعه کار اشتباهی انجام ندهم و زمانی که فیلم به مرحله نمایش می رسد، مردم پیش فرض بدی از این شخصیت نداشته باشند.
این وظیفه من بوده و از این جا به بعد خود امام حسین (ع) بهتر می تواند حرف بزند.
من در مقابل ایشان کسی نیستم که بگویم حضرت امام حسین (ع) این کار را انجام داده یا حضرت عباس (ع) این کار را انجام داده.
به نظر من اگر این فیلم واقعیت، محتوا و مفهومی دارد، خودش بیان می کند، بنابراین من به این نتیجه می رسم که حرفی برای گرفتن نمی ماند. بگذارید فیلم اکران شود تا من از تجربیات خودم در این وادی صحبت کنم و در مورد مسئله حرفه ای و سینمایی آن صحبت کنم.
قبل از اکران فیلم بحثی برای گفتن وجود ندارد.
ازدواج و دختر بهادر زمانی
بهادر زمانی در سال ۱۳۹۴ وقتی ۳۱ ساله بود ازدواج کرد که ثمره این زندگی یک دختر است.
پیج اینستاگرام بهادر زمانی
بیوگرافی بهادر زمانی در سریال قطب شمال
سریال قطب شمال به کارگردانی امین محمودی یکتا در سال ۱۴۰۳ ساخته شده است.
این سریال محصول کشور ایران و در ژانر درام و عاشقانه است. در این سریال فرزاد فرزین، آناهیتا درگاهی، امیرحسین فتحی، نازنین بیاتی، فرزاد حسنی، عباس جمشیدی فر، شهرام قائدی، نگار فروزنده، شهروز دل افکار، روح الله زمانی، مرتضی آقاحسینی، مه لقا می نوش، فرهنگ زرگرباشی، ماکان آریاپارسا، مهران میری، حاتم مشمولی، مسعود میرطاهری، احمد لشینی، نیما شکیبایی و آتوسا کلانتری به هنرمندی پرداختهاند.
داستان سریال قطب شمال
همایون و ارغوان در آستانه ازدواج، قربانی خیانتی هولناک میشوند. همایون پشت دیوارهای زندان برای انتقام از سامان لحظه شماری میکند که مرگ از راه میرسد.
آرشام یکتا متولد میشود. دختری به نام صحرا کنارش قرار میگیرد تا مسیر انتقام از خائنان برای آرشام هموار شود.
بیوگرافی بهادر زمانی در سریال سوجان
سوجان با نام اولیه مادر سوجان یک مجموعه تلویزیونی ایرانی به کارگردانی حسین تبریزی، نویسندگی فریدون حسنپور و تهیهکنندگی مهدی کریمی و میثم آهنگری است که از ۱۹ آبان ۱۴۰۳ هرشب ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه یک سیما پخش میشود.
سوجان با ۳۰۰ قسمت طولانیترین سریال ایرانی است.
قرار است این سریال در ۶ فصل و ۳۰۰ قسمت تولید و روی آنتن شبکه یک برود که در این صورت این مجموعه طولانیترین سریال در ایران است. همچنین این اولین بازی مهران رجبی پس از خبر رسانهها درباره تحریمشدن او توسط فیلمسازان بخاطر اظهاراتش درباره اتفاقات سال ۱۴۰۱ است.
داستان سریال سوجان
این مجموعه روایت زندگی دختری به نام سوجان در بطن ماجرایی خانوادگی و عاشقانه است که نگاه جامعهشناسانهای به تحولات سیاسی اجتماعی ایران در قرن معاصر دارد.
قصهای که در دل جنگلهای سرسبز شمال ایران روایت میشود.
داستان از دوره نوجوانی تا دوران مادری و مادربزرگی سوجان است و در همین دوران بخشهای مهمی از تاریخ معاصر ایران و گیلان روایت میشود.
سریال «سوجان» به وضعیت تاریخی، سیاسی و اجتماعی آن دوران اشاره میکند.
این سریال با قصههایش مخاطبان را به دل سه نسل از یک خانواده میبرد؛
مادربزرگ، مادر و نوه که همان سوجان نام دارد. نقش مادربزرگ را ثریا قاسمی، مادر را حدیث نیکرو و سوجان را که نوه داستان است غزاله اکرمی بازی میکند.
گردآوری:نیمکت خبر