رپورتاژ

روش های حمل هوایی حیوان زنده

  • روش های حمل هوایی حیوان زنده از ایران به ۲ صورت درون کابین و کارگو تقسیم می گردد…

    حمل و نقل حیوان زنده از ایران به سایر نقاط جهان به دلایل مختلفی مانند مهاجرت، , واگذاری حیوانات خانگی ، مسافرت ، درمانی و  … صورت می‌گیرد. حمل حیوانات زنده از طریق هوایی نیازمند رعایت مقررات و استانداردهای بین‌المللی است.

    – تکمیل مدارک هویتی و سلامت پت

    – الزامات مربوط به واکسیناسیون با توجه به قوانین کشور مقصد

    – اخذ آزمایش تیتر هاری از آزمایشگاه های معتبر داخل کشور یا خارج از کشور

    – باکس استاندارد

    – هماهنگی با ایرلاین و گمرک

    روش های حمل هوایی حیوان زنده
    روش های حمل هوایی حیوان زنده

    روش‌های حمل هوایی حیوانات زنده دو روش اصلی برای حمل هوایی حیوانات زنده وجود دارد:

    الف) حمل هوایی حیوان زنده به صورت کارگو 

    در روش حمل هوایی حیوانات زنده به صورت کارگو ، برای حیواناتی که همراه صاحب خود نمی توانند درون کابین سفر کنند به هر دلیلی غیر مجاز برای حمل در کابین هواپیما هستند، استفاده می‌شود. ( مشکلاتی از جمله وزن زیاد ، ابعاد جسه بزرگ ، نژاد و … ) در این حالت، پت جداگانه حمل شده و در بخش ویژه‌ای از هواپیما قرار می‌گیرد. ایرلاین‌ها برای حمل هوایی حیوان زنده به صورت کارگو فضاهای جداگانه ای در نظر می‌گیرند که از نظر دما و فشار مناسب برای سفر پت است.

    ب ) حمل هوایی حیوان زنده به صورت درون کابین

    در پروسه حمل هوایی حیوان زنده از ایران درون کابین هواپیما همراه مسافر وزن آن با باکس معمولاً از ۷ الی ۸ کیلوگرم تجاوز نکند. برخی از ایرلاین‌ها به صاحبان حیوانات خانگی اجازه می‌دهند تا حیوانات کوچک خود را در کابین به همراه داشته باشند، به شرطی که حیوان در جعبه‌ای مناسب و کوچک قرار گرفته و کشور مقصد با ورود پت به صورت درون کابین مشکلی نداشته باشد . باکس پت باید زیر صندلی جا بگیرد و وزن کل از حد مجاز تعیین شده تجاوز نکند.

    باکس استاندارد حمل هوایی حیوان زنده
    باکس استاندارد حمل هوایی حیوان زنده

    باکس استاندارد حمل هوایی حیوان زنده

    حیوان زنده برای ارسال هوایی باید در باکس استاندارد حمل حیوان زنده مورد تایید ایرلاین ارسال شود ، پت درون باکس باید بتواند به راحتی بنشیند ، بچرخد و بایستد و سر آن به سقف باکس برخورد نکند . جنس بدنه باکس باید مستحکم باشد و در صورت اعمال فشار نشکند و به پت اسیب نرساند ، درب آن قفل محکمی داشته و در طول مسیر باز نشود.

    تکمیل واکسیناسیون و تهیه مدارک مورد نیاز حمل هوایی حیوان زنده

    در شناسنامه حیوان زنده کلیه پروسه واکسیناسیون ( تاریخ و لیبل واکسن ها ) درج می گردد ، واکسیناسیون طبق درخواست و قوانین کشور مقصد انجام می گردد. برای شروع پروسه حتما قوانین ورود حیوانات زنده به کشور مقصد را مطالعه فرمایید.

    تزریق ضد انگل و واکسن هاری از الزامات واکسیناسیون پت می باشد ، برای تایید وجود واکسن هاری در خون پت اخذ آزمایش تیتر هاری از آزمایشگاه های معتبر داخل کشور یا خارج از کشور با توجه به درخواست کشور مقصد انجام می پذیرد.

    در بسیاری از کشورها، نصب میکروچیپ برای شناسایی حیوان الزامی است. این میکروچیپ باید قبل از واکسیناسیون نصب شده باشد و شماره آن در گواهی‌های واکسیناسیون و مدارک حیوان زنده ذکر شود.

    گواهی سلامت پت باید توسط یک دامپزشک معتبر صادر گردد. این گواهی معمولاً ۴۸ تا ۷۲ ساعت قبل از پرواز صادر می‌شود و نشان می‌دهد که از نظر سلامت آماده سفر است.

    هماهنگی با ایرلاین و گمرک

    ۱- برای ارسال هوایی پت با در دست داشتن مدارک هویتی و سلامتی از جمله شناسنامه پت ، گواهی بهداشت دامپزشکی و .. به گمرک مراجعه نموده و نسبت به اخذ مجوز خروج پت از کشور اقدام نمایید.

    ۲- با توجه به نوع ارسال با ایرلاین جهت رزرو بلیط ارسال درون کابین یا صدور بارنامه ی کارگو شدن پت هماهنگی های لازم انجام می گردد.

    ۳- در مقصد با در دست داشتن مدارک به گمرک فرودگاه مراجعه نموده و نسبت به تحویل و ترخیص پت خود اقدام نمایید.

    حمل هوایی حیوان زنده
    حمل هوایی حیوان زنده

    در پروسه حمل هوایی حیوان زنده در ابتدا باید قوانین کشور مقصد را بررسی نمایید ، سپس طبق ان نسبت به تهیه مدارک و .. اقدام نمایید برای اطلاع از قوانین و مقررات کشور مقصد سفر پت خود می توانید با کارشناسان شرکت های ارسال پت با تجربه در زمینه حمل حیوان زنده به مقاصد بین المللی مشاوره نمایید و بهترین تصمیم را اتخاذ نمایید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا